VERKKOSIVUSTOT

Plakkarissani on audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto (Web Designer) ja sen myötä taito arvioida ja kehittää verkkoviestintää ja verkkosivustoja. Sivustoja olen luonut sekä sisällöntuotantojärjestelmillä (Wordpress, Dreamweaver, Wix) että koodaamalla. Koodikielistä taidan HTML5:n ja CSS:n perusteet.

Intohimoni on luoda edustavia, käyttäjäystävällisiä ja tarpeeseen vastaavia sivuja, jotka edistävät liiketoimintaa, viihdyttävät vierailijaa ja ovat ilo silmälle.

Jos olet uusia sivuja, nykyisten uudistamista tai verkkoviestinnän arvioimista ja kehitysehdotuksia vailla, ota rohkeasti yhteyttä! Olen kiinnostunut ja kiitollinen kaikista projekteista! Kuuntelen toiveesi, räätälöin toteutuksen sen mukaan ja tarjoan palvelukseni kilpailukykyiseen hintaan.

Referenssi

’’Sini uudisti life style -liikkeemme verkkosivut tehden niistä entistä tyylikkäämmät, toimivammat ja helppokäyttöisemmät niin ylläpitäjälle kuin vierailijalle. Hän oli proaktiivinen, esitti omia kehitysideoitaan ja piti huolen myös siitä, että teemme oman osuutemme ajallaan. Olimme erittäin tyytyväisiä hänen työhönsä ja voimme lämpimästi suositella Siniä vastaaviin projekteihin.

 

Perttu Airikkala, Timel Oy"

Tutkintotyönä uudistin Timel Oy:lle Mosa Interiors -liikkeen verkkosivuston 

wordpress.com-alustalla. 

Suunnittelin ulkoasun ja kokosin ja muokkasin sisällöt sekä yrityksen että omasta tuotannosta. Muokkasin myös liikkeen logon Adobe Illustratorilla.

Omistajavaihdoksen myötä rakentamani sivusto ei ole enää valitettavasti verkossa.

Blogini Puhtaasti hyvää olen luonut wordpress.com-alustalla. Kaikki sivuston kuvat ja tekstit ovat omiani.

Sivuston siniala-kanto.com olen luonut Wix.com-alustalla. Kaikki sivuston kuvat ja tekstit ovat omiani.

Ota yhteyttä

Kysymyksiä, kommentteja, ideoita? Ota rohkeasti yhteyttä! Olen kiinnostunut kuulemaan sinusta!

sinijasmiini@gmail.com  |  Puh. 0400 446 611

Helsinki

  • LinkedIn Social Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2019 Sini Ala-Kanto