top of page

VERKKOSIVUSTOT

Plakkarissani on audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto (Web Designer) ja sen myötä taito arvioida ja kehittää verkkoviestintää ja verkkosivustoja. Työssäni käytän WordPressiä päivittäin ja olen myös luonut muutamia sivustoja sisällönhallintajärjestelmien avulla. Koodikielistä taidan HTML5:n ja CSS:n perusteet.

Haluan luoda ja kehittää edustavia, käyttäjäystävällisiä ja tarpeeseen vastaavia sivuja, jotka edistävät liiketoimintaa. Työssäni olen myös perehtynyt saavutettavuuteen.

Referenssi

’’Sini uudisti life style -liikkeemme verkkosivut tehden niistä entistä tyylikkäämmät, toimivammat ja helppokäyttöisemmät niin ylläpitäjälle kuin vierailijalle. Hän oli proaktiivinen, esitti omia kehitysideoitaan ja piti huolen myös siitä, että teemme oman osuutemme ajallaan. Olimme erittäin tyytyväisiä hänen työhönsä ja voimme lämpimästi suositella Siniä vastaaviin projekteihin.

 

Perttu Airikkala, Timel Oy"

Tutkintotyö

Tutkintotyönä uudistin Timel Oy:lle Mosa Interiors -liikkeen verkkosivuston 

wordpress.com-alustalla. 

Suunnittelin ulkoasun ja kokosin ja muokkasin sisällöt sekä yrityksen että omasta tuotannosta. Muokkasin myös liikkeen logon Adobe Illustratorilla.

Omistajavaihdoksen myötä rakentamani sivusto ei ole enää valitettavasti verkossa.

Näyttökuva 2019-5-30 kello 13.08.39.png

Blogini Puhtaasti hyvää olen luonut wordpress.com-alustalla. Kaikki sivuston kuvat ja tekstit ovat omiani.

puhtaastihyvaa.png

Sivuston siniala-kanto.com olen luonut Wix.com-alustalla. Kaikki sivuston kuvat ja tekstit ovat omiani.

siniala-kanto.com.png
bottom of page